Social Media Management

Vores løfte:

Engagement, community management, og værdifuldt content er ikke bare buzzwords for os. Vi lever det. Vi skaber ægte forbindelser mellem jeres brand og brandets følgere. 

Engagement

Vi lægger et stort stykke arbejde i at finde ud af, hvad jeres publikum på social godt kan lide at se, og i hvordan vi skaber en ægte, følelsesmæssig forbindelse mellem jeres brand og brandets følgere. Vi ved, at den bedste reklame er glade og trofaste kunder, og en måde at få dette på er ved at engagere sig med dem på sociale medier. 

Analyse

Vi starter med en komplet, gennemgående analyse af jeres sociale medier og de tidligere aktiviteter. På baggrund af det kommer vi med en strategi og en handleplan for, hvordan vi skal nå de mål, vi sætter os. Løbende holder vi øje med, hvad der virker godt for jeres publikum for hele tiden at fin-tune jeres sociale medier og skabe stærk vækst på jeres kanaler. 
 

Content

Når vi indgår samarbejde med et brand, så overtager vi brandets online tilstedeværelse. Det betyder, at vi både producerer og deler content, som er værdifuldt for jeres følgere. Hvad der er værdifuldt er i konstant udvikling, og derfor er vores arbejde i konstant udvikling. En udvikling som vi følger meget nøje, så vi kan reagere på udviklingen i god tid. 

 

Sådan gør vi

Analyse

Før vi går i gang analyserer vi kanalerne for at finde ud af, hvor og hvordan I skal være tilstede.

Handleplan

Vi finder ud af, hvad vi vil opnå med en tilstedeværelse, og så lægger vi en detaljeret plan for, hvordan vi opnår det.

Management

Vi poster på og opdaterer jeres sociale medier. Vi analyserer løbende performance af vores opslag og content.

Lad os tale sammen