Din online markedsføring

Sammen finder vi en løsning, som passer jeres behov.

Facebook ads

Få sat jeres facebook ads op på en sofistikeret måde med den korrekte målgruppe, optimerede CTAs, og afprøvet og finpudset tekst. Skab mere trafik og flere kunder gennem Facebook annoncering.

Google Ads

Få flere kunder via search ads på Google. Jeg hjælper med at sætte din Google Ads konto op, teste og forbedre dine search ads, og hvordan du selv kan overtage.

Linkedin annoncering

Få fat på dine kunder gennem det professionelle netværk LinkedIn. Her kan du lave din markedsføring mod en professionel målgruppe i dit felt.

Instagram annoncering

Få hjælp til at henvende dig til den rigtige målgruppe på Instagram. Jeg hjælper dig med at udvælge segmentet til din Instagram annoncering og med din hashtag strategi.

Email

Email marketing har typisk den højste konverteringsrate. Jeg hjælper dig med at automatisere dine emails og skabe flere aktive kunder derigennem.

Hvordan gør vi?

Med mig som din digitale strategikonsulent tager vi udgangspunkt i din nuværende online markedsføring, gennemgår den, og ser, hvordan vi kan forbedre den. 

Vi tager et kig på, hvor jeres virksomhed befinder sig nu, hvor I ønsker at bevæge jer hen, og hvordan vi mest effektivt kan komme derhen. 

Jeg tror på, at et succesfuldt samarbejde indebærer, at I er i stand til at varetage jeres digitale arbejde, når jeg er færdig. Derfor arbejder vi mod, at I lærer det, jeg ved. 

online markedsføring

Lad os tage en kop kaffe

Jeg vil gerne hjælpe, og det er ikke bare noget, jeg siger. Brug formularen til højre, så kan vi tage en kop kaffe, og snakke lidt om jeres nuværende strategi, hvor jeg ser muligheder for forbedring, direkte skridt I kan tage, og hvad I kan forvente at få ud af et samarbejde. 

Tilmeld dig og modtag tips til, hvordan du kan få gang i dine online markedsgføring!

* indicates required

Vælg her, hvordan vi må kontakte dig.:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails..

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Jeg vil bare gerne hjælpe dig.

Jeg er her for at hjælpe dig med din online markedsføring, og derfor deler jeg ud af tips, råd, og strategi til din online markedsføring i mit nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig lige her

Eller følg med på social.