Flere leads til din virksomhed?

Digital marketing, der virker

  • FLERE LEADS TIL DIN PIPELINE
  • HØJERE KVALITET I DINE LEADS
  • LAVERE CPL

En tried-and-true lead gen-metode og proces er nødvendig, hvis ønsket er at tage din virksomhed til det næste niveau. 

Med et intenst fokus på konstant optimering kombineret med en dyb forståelse af din målgruppe, persona og den længere B2B købsrejse, tager jeg udgangspunkt i, hvor din virksomhed er nu, og hvor I gerne vil hen og lægger en plan for, hvordan vi sammen kommer derhen. 

A/B test, betalt annoncering og Marketing Automation er nogle af de værktøjer, jeg benytter mig af for at sikre din virksomhed succes. 

Lad os tale sammen

Det er helt uforpligtende. 

Marketing automation

Automatiserede processer for lead nurturing og for at bevæge leads og potentielle ned igennem købsrejsen er en essentiel del af at have succes med B2B marketing.

Betalt annoncering

Betalt annoncering er nødvendigt for at komme ud og skabe brand og tiltrække nye kunder. Det kræver et godt gennemtænkt annonceflow og en god målretning,

A/B testing

For at finde frem til den bedst konverterende landingsside, så er dit bedste værktøj A/B tests. Her kan du afprøve alt fra overskrifter, farver, leadforms og CTAs.

Jeg har aldrig haft så mange henvendelser på så kort tid. Frederik er super målbevidst og virkelig produktiv. Ikke nok med at han hjælper mig med min Facebook, men han har sågar også hjulpet mig med salg, hvilket han er sindssyg skarp til"

- Meget tilfreds kunde

Book opkald her

Vi booker en tid ind, som passer os begge to, hvor vi kan tale om jeres behov, hvilke lavthængende frugter der er, hvordan I kan addressere dem, og om vi har behov for at tage et møde for at diskutere et evt samarbejde. 

digital markedsføring

Frederik Saabye

Digital marketing specialist

Digital marketing specialist og CEO. Driver saabyemedia ApS, som er selskabet bag Frederik Saabye brandet. Er ansvarlig for alt, bortset fra bogholderiet, da det vurderes som værende 'for kedeligt' da adspurgt.
Er co-founder af flere start-ups og co-founder af full-service netværket GROW Network. 

Hvem er jeg?

Mit navn er Frederik Saabye og jeg har de seneste to år arbejdet koncentreret med digital markedsføring. I starten af min karriere på et strategisk niveau, hvor jeg for en dansk start-up havde ansvar for lead generering gennem digitale markedsføring i samarbejde med et eksternt bureau, og e-mail markedsføringen stod jeg selv for.
Sidenhen har jeg i højere og højere grad siddet med flere facetter af digital markedsføring, både for den førnævnte start-up, men også som freelancer for forskellige typer klienter.

I maj 2019 færdiggjorde jeg min bachelor i international Salg og Marketing, sagde mit job op og gik fuldtid som digital marketing konsulent. Jeg har arbejdet og hjulpet mange forskellige virksomheder i mange forskellige brancher, herunder blandt andet webshops i flere forskellige markeder, fin-tech, SaaS virksomheder og forskellige servicevirksomheder.

Jeg hjælper dem, jeg arbejder sammen med med både en digital strategi og udlevelsen af denne. Jeg har speciale i den betalte del af digital markedsføring, herunder i særdeleshed lead generering med Facebook, LinkedIn og Google annoncering.
Jeg har også erfaring med email markedsføring og email automation.

Jeg ønsker gennem mit arbejde at berøre så mange, jeg kan og hjælpe dem med at løfte deres forretning. 

Jeg ønsker at dele min viden, så der er så mange som muligt, der kan få glæde af den.
Hvis du har noget, du mener, jeg kan hjælpe med, kan du altid skrive til mig på frederik@frederiksaabye.dk

Lad os tale muligheder