Træt af, at jeres digitale marketing ikke lever op til sit fulde potentiale?

Hvis I svarede ja til ovenstående, så kender I sikkert dette: 

Der bliver lagt en masse arbejde, sved og tid i den nye digital strategi…

Den går godt i starten. I ser nogle resultater! 

I fortsætter jeres content marketing og annoncering i en længere periode, fordi det virker godt. 

Der er højt humør, fordi I ramte hovedet på sømmet med jeres strategi.

Nye leads, der leder til ny forretning.

En dag kommer der færre leads, end der plejer.

“Det går nok, det var bare en enkelt dag…”

Næste dag, samme historie…

En måned er gået.

Dag for dag har I set CPM stige, CPC stige, og CPL stige…

Og I ved ikke, hvad I skal gøre. 

Før I ved af det, så er det ikke længere en god forretning at lave digital marketing, og I ved ikke, hvordan I skal få det til at blive god forretning igen. 

Hvordan kan I overkomme dette?

Hos Frederik Saabye har vi et team, der er 1000% dedikerede til at få jeres online strategi til ikke bare at fungere, men virkelig eksplodere.

Vi består af et team af strategi- og annonceringsspecialister, et produktionsteam, og et social media management og content team, som er klar til at overtage og dominere jeres online tilstedeværelse. 

Hvis det lyder som noget for jer, så book et 15 minutters opkald. 

Paid Media

Vi tager hånd om dine betalte annoncer. Vi har erfaring med Google annoncering, Facebook annoncering og LinkedIn. Vi har erfaring med kampagnefremstød og Always On annoncer. Vores tilgang til betalte annoncer er: test, test, test. Vi udarbejder en plan for, hvordan vi har tænkt os at gribe det an, hvad vi mener der skal bruges af kreativer, hvordan vi har tænkt os at bruge dem, og hvordan det i sidste ende skal ende med at skabe flere leads og kunder til jeres virksomhed. 

Vi overvåget al vores annoncering meget nært, så vi er klar til at slå til, hvis der er behov – enten ved at hæve budgettet på noget, der virker, eller ved at stoppe annonceringen, hvis det ikke leverer som forventet. 

Hvad får I?

Social Media Management

Vi overtager jeres tilstedeværelse på de sociale medier, vi vurderer, I skal være tilstede på. Og så dominerer vi dem. Vi har et dedikeret team, som analyserer jeres tilstedeværelse, hvor det i øjeblikket bliver gjort, og hvor der er plads til forbedring. Derudover analyserer vi, om jeres content skaber den ønskede engagement og om jeres audience består af de rigtige. Vi har et erfarent team, som har lavet social media management for mange forskellige virksomheder i mange forskellige brancher. 

Vi er eksperter i at gro og passe et social media audience, at analysere engagement, i at skabe content, som jeres social media audience interagerer med, og i at være hurtige til at skifte retning, hvis vores originale plan ikke virkede.

Produktion

Vi har et team, som producerer video, som er noget, jeres audience vil interagere med. Videoerne er både optagelser og animerede explainers. Vores process er simpel: vi udvikler et storyboard, vi udvikler speak, vi udvikler og optager videoen, og når I er tilfredse med videoen, så bruger vi den de steder, der giver mening. Vi ser det som et samarbejde mellem os og jer. Det er vores erfaring, at når vi arbejder på denne måde, så får vi de bedste resultater og de gladeste kunder.

Al vores kommunikation tager udgangspunkt i storytelling, hvilket betyder, at vi tager jeres potentielle kunders udgangspunkt og hjælper dem med at indse, hvordan deres udgangspunkt kan forbedres med jeres hjælp. 

Hvad betyder det for jer?

Vi overtager hele jeres online tilstedeværelse. Organiske opslag på jeres social media konti, det content I deler og jeres online annoncering. 

Fordi vi sidder på hele værdikæden, betyder det, at vi er i stand til at skabe kongruens og sammmenhæng over hele linjen, hvilket ultimativt kommer til at betyde, at vi opbygger og yderligere styrker jeres brand. 

Vi har sat vores struktur og processer op således, at det hele hænger og arbejder sammen mod en selvforstærkende virkning. Vi er meget opmærksomme på, at betalt annoncering ikke er nok i nutidens online landskab, hvorfor vi også tilbyder vores kunder at varetage hele deres online tilstedeværelse. 

For at opnå den fulde effekt og de bedste resultater opfordrer vi også til at lade os stå for hele paletten, fordi på den måde kan vi sikre os, at der bliver taget højde for alle de nødvendige ting. 

Vi ser det som et samarbejde og vi ønsker lige så meget at være betroede rådgivere som udøvere, hvilket også betyder, at vi er de første til at komme med såvel de dårlige nyheder, som de gode. Vi tager altid vores kunder med på råd for at sikre os, at resultaterne bliver de bedste. 

Lyder det som noget for jer?