Forklar din virksomhed, så alle forstår det!

Det er tit en udfordring for virksomheder at få beskrevet og få forklaret, hvad de laver på en letfordøjelig og nemt forståelig måde. Det er vi indstillede på at få lavet om.

Det er sikkert ikke unormalt, at I igen og igen må forklare, hvad jeres virksomhed helt præcist laver. Især hvis I har skabt noget nyt. 

Og det er frustrerende, at det ikke bare kan forklares på en simpel måde. En måde, hvor virksomheden forklares på en nem og forståelig måde. 

En måde, så dine ønskede kunder hurtigt kan forstå funktionerne og fordelene ved netop din virksomhed, dit produkt, og din service. 

På en underholdende måde. På en måde, som fastholder dine seeres opmærksomhed. 

Det er en effektfuld og forholdsvis simpel måde at gøre det på. 

Det er en explainer video. 

Hvis du ikke ved, hvad en explainer video er, så kan du se en af vores explainers herunder. 

Hos Frederik Saabye er vi et hold af marketingeksperter og designeksperter, der er gået sammen om at lave disse explainer videoer til alle slags brancher. 

Når du laver en explainer, så får du ikke kun en video, du kan bruge i din markedsføring. Du kan bruge den alle steder. I dine social posts, på YouTube, eller når du er ude at præsentere din virksomhed. Så kan du bruge den som ramme og derefter præsentere på baggrund af din video. 

Men det er da et stort arbejde sådan at forklare sin virksomhed?

Nej, ikke hvis det skal stå til os.

Som sagt er vi et hold af marketingeksperter, som indgår i første del af udviklingen af din explainer. Historien og forsætligheden. Hvad skal vi have ud af videoen?

Når det er på plads, kommer vores designeksperter ind i processen, og det er her magien sker. De får det hele til at komme til live. 

Sammenlagt betyder det, at jeres explainer video får både de nødvendige marketing overvejelser og det kreative touch og magi fra vores designers. 

Skal vi hjælpe dig?

Lige nu får du en explainer video og en plan for, hvordan du kan bruge denne explainer video helt præcist til din virksomhed for 7.500 kr eksl. moms. 

Udfyld formularen herunder, så tager vi kontakt til jer.