En digital marketing strategi er vigtig, fordi det er det blueprint, I skal gå ud fra, når I skal agere online. Hvem er I, hvad er jeres stemme, hvordan skal de forskellige kanaler bruges, og hvad forventer I at få ud af de forskellige kanaler. Derudover er vi behjælpelige med at  Vi hjælper jer med den digitale strategi over alle de kanaler, som er interessante for jer og jeres forretning. Vi hjælper jer med udarbejdelse af strategien på hver af de ønskede kanaler. Vi har erfaring på mange forskellige kanaler og et kreativt center, der kan være med til at tage jeres digitale markedsføring til det næste niveau. Vi hjælper jer fra strategi til implementering og eksekvering.

Når man snakker digital marketing strategi, så er det vigtigt, at vi kommer hele vejen rundt, og tager et 360° kig på alle jeres kanaler, og hvordan I får mest ud af dem. Vi har udgangspunkt i social media annoncering, men vores udarbejdelse af digital marketing strategi for jer omfatter samtlige online kanaler, I ønsker at være synlige på.
Vi hjælper med opsættelse af e-mail flow, søgeordsanalyse, Google annoncering diverse andre steder, I ønsker at være synlige.