Branding

Mit løfte:

Vi vier branding og annoncering for at skabe og styrke brands, så dine slutbrugere ikke blot køber af dig, men får et forhold til dit brand og vælger det frem for dine konkurrenter. 

Kundecentrisk

Vi har forstået at det ikke handler om vores kunder, men om vores kunders kunder. Vores styrker er, at vi formår at sætte os i slutbrugeres sted, forstå hvad de søger og forventer af de forskellige steder de opholder sig, når de er online. Derfor formår vi at skabe brands, som slutbrugerne elsker. Vi arbejder altid med slutbrugeren for øje for at skabe den bedste oplevelse for dem, og derigennem skabe de ønskede business resultater.
 

Storytelling

Igennem historiefortælling skaber vi historien om dit brand, hvad I står for, og hvordan I skiller jer ud. Kunsten at fortælle en historie er ikke så lige til. Det kræver finesse. Det kræver omhyggelig pleje. Det er nemlig ikke en process, eller et produkt. Nej, det er en kunstform. Når historierne bliver fortalt ordentligt, vises sjælen af din virksomhed og dine slutbrugere begynder at elske dit brand.
 

Fra Virksomhed Til Brand

Fra Virksomhed Til Brand er vores framework til at hjælpe virksomheder, som ønsker at opbygge og styrke deres brand. Det er et framework, vi bruger, når vi skal finde ud af, hvor brands er stærke, hvor brands er svage, og hvor der er mulighed for at skabe forbedringer. Vi bruger det, så vi kan få en indgående forståelse af tankerne bag virksomheden og kommunikere din virksomheds sjæl ud til de rigtige, til de interesserede på det rigtige tidspunkt i det rigtige format. 

Hvordan gør vi?

Kernepublikummet

Vi finder ud af, hvem dit brands kernepublikum er, hvor de befinder sig og hvad de søger disse steder.

Forventningsafstemning

Vi finder ud af, hvad dit kernepublikum søger, hvor de opholder sig og skræddersyr jeres budskaber efter det.

Long-term plan

Vi lægger en plan sammen med jer, som er søjlerne i jeres brand, stemmen, og konteksten på kanalerne.

Lad os tale sammen